Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Αλώβητη” η Κοζάνη από τη Νεάπολη

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μακεδονικός και Κοζάνη στην Ευκαρπία το απόγευμα του Σαββάτου (4/12), για την έβδομη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη όσον αφορά στην δημιουργία φάσεων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά να μην μπορούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους – για διάφορους λόγους – σε ένα παιχνίδι που για εκείνους είχε χαρακτήρα τελικού, λόγω της μεγάλης απόστασης που έχουν ήδη από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μακεδονικός ήταν εκείνος που προηγήθηκε μόλις στο 13ο λεπτό, όταν ο Γουναρίδης έπαιξε έξυπνα και γρήγορα για να βρει με βολέ τον Τοπούζη, εκείνος χρησιμοποίησε εξαιρετικά το σώμα του και έβγαλε ασίστ «πάρε-βάλε» στον Γαρύφαλλο που έγραψε το 1-0.

Μάλιστα, ο σκόρερ των «πρασίνων» βρέθηκε σε τετ-α-τετ στο 26′, με μια διάπλατη μπροστά του ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, όμως κόπηκε από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη που έκανε μια εξαιρετική έξοδο.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν έπειτα, απείλησαν με σουτ του Ιορδανίδη που εξουδετέρωσε εύκολα ο Γουναρίδης και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 42′, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Ψιάνο μετά από εκτέλεση φάουλ και εκείνος δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα από κοντά, για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αμέτρητες διακοπές λόγω χτυπημάτων και τραυματισμών περιόρισαν αισθητά τον ρυθμό και το θέαμα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αδυνατούν να αλλάξουν τις ισορροπίες, ακόμα και παρά τις αλλαγές προσώπων.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο διατηρεί και αυτήν την αγωνισιτκή στην κορυφή της βαθμολογίας τον Μακεδονικό, που την επόμενη Κυριακή (12/12) έχει δύσκολη αποστολή στην Κέρκυρα κόντρα στον ΟΦ Αγίου Ματθαίου.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης) : Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι, Πολύζος, Καράμπελας, Γαρύφαλλος, Ζαννάκης, Τσουκάνης, Τοπούζης. Αγωνίστηκαν και οι Δοξάκης, Μπόικας και Ασήμογλου

Κοζάνη (Σάκης Παπαβασιλείου) : Κυριακίδης, Πιριτζάους, Ρογγότης, Κατσουλίδης (62′ Ντούκα), Σερσέμης, Μπακάλης, Ψιάνος, Ιορδανίδης, Καραγιάννης, Μαυροματίδης, Μπάρο. Αγωνίστηκαν και οι Ντούγκα, Νατσιόπουλος, Αρσενίδης, Κωστούλας και Μπίντσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected