Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δραματικό μέχρι τέλους το ματς στους Σαρακηνούς, γκολ “buzzer-beater” από τον Γιάννη Μουρίκι!

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στους Σαρακηνούς, όπου Θύελλα και Ηρακλής Αμπελοκήπων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά, κυνηγώντας την νίκη, χωρίς όμως να χαμογελάσει σε κάποια από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας την υπεροχή δεν τα κατάφεραν, ειδικά στην επανάληψη είχαν εγκατασταθεί στα καρέ των φιλοξενουμένων και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό κυριολεκτικά στα χασομέρια.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έδειξαν καλά στοιχεία σαν ομάδα και τα έχουν με την τύχη τους, αφού ισοφαρίστηκαν στην τελευταία φάση, ενώ έδειξαν ατολμία στα τελευταία λεπτά όταν οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις για να κλειδώσουν το παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο aridaia365.gr

Συνθέσεις

Θύελλα Σαρακηνών (Λεωνίδας Μπίλης) : Μακρής, Πούπης, Ουζούνης, Κιόρτσης (33’ λ.τ. Θωμάς Ε.), Μαντζανάς, Τούφας, Μουρίκι, Ευθυμιάδης, (46’ Ιωάννου), Γκάσιος, Τσόρμπας, Γεωργίου.

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Μάκης Δανδίκας) : Πέππας, (72’ Αθανασίου), Κωτούλας, Αναστασιάδης, (85’ Παναγιωτίδης), Νικολίτσας, Κοντέων, Βασάρας, Παπαϊωάννου, Μαγκούτης, Λίτσιος, (79’ Κύρτζος), Τσολακίδης, Χατζάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected