Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αιολικός

Με μια εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, ο Αιολικός επέστρεψε στις νίκες με το απόλυτα δίκιο 2-0 κόντρα στον ΑΟ Πυλίου, στο ντεμπούτο του Θοδωρή Γιακαλή -έστω και ως υπηρεσιακού προπονητή- στον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, παρόλα αυτά άργησαν να ανοίξουν το σκορ, παίρνοντας το προβάδισμα στο 44ο λεπτό με τον Νίκο Πάτα, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετική ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Βρονταράς είπε όχι σε σουτ του Ηλιόπουλου. Μετά το 60ο λεπτό, ο Γιακαλής άλλαξε τη διάταξη των ποδοσφαιριστών του μέσα στο γήπεδο και βρήκε δεύτερο γκολ από έναν παίκτη που ήρθε από τον πάγκο, τον Κώστα Κρητικό στο 79ο λεπτό, που με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα μπορούσε να έχει δώσει και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, ο Παπιομίτογλου σημάδευε πιο σωστά σε τετ α τετ (88’).

Ντεμπούτο για τον Γιάννη Μωυσίδη, που αντικατέστησε τον Πινιέιρο, σε μια εξαιρετική βραδιά για τον Αιολικό, που χόρευε στη βροχή, επιστρέφοντας στη φυσική του έδρα μετά από τρεις βδομάδες.

Συνθέσεις

Αιολικός (Θεόδωρος Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμακης, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Μουζακίτης (68′ Κρητικός), Νικολάου, Εμπουμπά (62′ Πρωτούλης, Αποστολόπουλος, Λαμπράκης (82′ Παπιομίτογλου), Πινειρο (82′ Μωυσίδης)

ΑΟ Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος) : Μιαούδης, Μεντής (85′ Παπαγεωργίου), Γ. Ι. Γεωργιάδης (56′ Κεϊτά), Χατζηβασιλης, Μπριλάκης, Χατζησουλειμαν (56′ Μαργαρίτης), Γ. Σ. Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου, Δεληζάνος, Ηλιόπουλος, Δρόσος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected