Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Πρόκριση για Τριπόταμο και Μακροχώρι, εκκρεμεί μία θέση για τα προημιτελικά (σκόρερς, φύλλα αγώνων)

Δύο ακόμη εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας απέκτησαν από σήμερα κάτοχο.

Μετά τη Νίκη Αγκαθιάς, που απέκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα τον ΦΑΣ Νάουσα, σειρά πήραν ο Αστέρας Τριποτάμου και το Μακροχώρι, που “έκλεισαν” θέση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη επικράτησε με το ευρύ 5-0 των πιτσιρικάδων του ΝΠΣ Βέροια, που η πορεία τους σταμάτησε στα προημιτελικά, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων. Κορυφαίος για τους “μπλε” ο Κώστας Σοφιανίδης, που πέτυχε χατ-τρικ και ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 20ο λεπτό στη θέση του Σαλπιγκίδη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, το Μακροχώρι νίκησε με 2-0 τον ΓΑΣ Κοπανού, χάρη σε δύο γκολ του Μυλωνά στο 70ο και στο 89ο λεπτό. Ο ΓΑΣ Κοπανού πάλεψε για να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ από το πρώτο ματς αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο 89′ έχασε τον Κώστα Μποζίνη, που αποβλήθηκε στη φάση του δευτέρου γκολ.

Απομένει ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τον συνονόματο του από τα Τρίκαλα (0-0 το πρώτο ματς), που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid-19 στους φιλοξενούμενους.

Τα φύλλα αγώνων :

Αστέρας Τριποτάμου – ΝΠΣ Βέροια  5-0 (5′ Σαλπιγκίδης, 40′ Νάσης, 73′-83′-90′ Σοφιανίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Γαβρά

Συνθέσεις

Αστέρας Τριποτάμου (Τάσος Χουρσουζίδης) : Παπαβασιλείου, Μπέσσας, Μιλκούδης, Γκιντίδης, Νάσης, Κόλα (76′ Βασιλειάδης), Προβατίδης, Χατζηνίκου (73′ Τεμιρτζόγλου), Σαλπιγκίδης (20′ Σοφιανίδης), Μετάι, Μπικιάρης

ΝΠΣ Βέροια (Τάσος Ανθυμιάδης) : Τσανασίδης, Χαβιαρόπουλος, Φωτόπουλος (46′ Γιαγτζίδης), Περπερίδης (74′ Χοχλιούρος), Καρασαρίδης, Βασιλειάδης (65′ Καραγιάννης), Λαζεκίδης, Μιχαηλίδης, Μωυσίδης (71′ Τσέας), Μπεκιαρίδης (46′ Σακάκος), Χερίδης


Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού  2-0 (70′-89′ πεν Μυλωνάς)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μπέκα και Παζαρτζικλή

Αποβολή : Μποζίνης Κ. (89′)

Συνθέσεις

Μακροχώρι (Γιώργος Απόσογλου) : Τζακέρι, Πρωτογέρης, Κιατικίδης, Δαλήγγαρος, Φωτόπουλος, Τσακαλίδης Γ., Βύζας, Γιαννόπουλος (53′ Μυλωνάς), Χασιώτης (902′ Πουλιόπουλος), Παπακωνσταντίνου (46′ Λιλιόπουλος), Αθανασιάδης (82′ Φιλιππίδης)

ΓΑΣ Κοπανού (Χρήστος Μποζίνης) : Ορμανίδης Α., Τζιβάρας (60′ Στογιάννης Α.), Γκιούλα, Μποζίνης Κ., Σιδηρόπουλος, Ορμανίδης Σ., Στογιάννης Δ., Κότσαλης (46′ Ίντος Ε.), Δελητζάκης (46′ Οικονόμου Α.), Λύτης, Οικονόμου Χ.


Το πρόγραμμα των επαναληπτικών προημιτελικών :

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ΑΝΑΒΟΛΗ [0-0]
Νίκη Αγκαθιάς
 – ΦΑΣ Νάουσα  3-1 [1-1]
Αστέρας Τριποτάμου – ΝΠΣ Βέροια  5-0 [1-1]
Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού  2-0 [1-2]

*με κόκκινο οι ομάδες που προκρίνονται στα ημιτελικά και μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

Σκόρερς

1 Λούρης Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 5
2 Σαλπιγκίδης Αστέρας Τριποτάμου 5
3 Κίτσας Νίκη Αγκαθιάς 4
4 Σοφιανίδης Αστέρας Τριποτάμου 4
5 Τσακαλίδης Α. Μακροχώρι 4
6 Τσίτας Αστέρας Τριποτάμου 4
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected