Κατηγορίες
Διαιτησία

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της η Σωτηρία Αμανατίδου

Μία από τις διαιτήτριες που βρίσκονται για πάνω από 15 χρόνια στον χώρο, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό δράση.

Η Σωτηρία Αμανατίδου από τη Θεσσαλονίκη, που έχει διατελέσει τόσο στην ΕΠΣ Μακεδονίας όσο και στην ΕΠΣ Κιλκίς, έκανε έναν μίνι απολογισμό μέσα από τα social media και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όσους την στήριξαν.

Αναλυτικά :

“2006-2021, 15 χρόνια ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ,με πολλές αναμνήσεις, καλές και άσχημες στιγμές, έφτασε στο τέλος, με πολύ κόπο, θυσίες, κούραση, έφτασα εκεί που ήθελα!

Με σεβασμό, αξιοπρέπεια κ ήθος ακολουθώντας πάντα τα θέλω ΜΟΥ και όχι τα ΘΕΛΩ των άλλων! Θα ήθελα να ευχαριστήσω προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διοικητικά μέλη, την ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ και τον ΣΔΠΘ, για όλα όσα μου έμαθαν κ πρόσφεραν και πάνω απ’ όλα τον σεβασμό προς το πρόσωπο μου.

Τέλος, ευχαριστώ τους ανθρώπους -οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου με στήριξαν και με άκουγαν σε οποία δυσκολία είχα. Εύχομαι υγεία και καλές γιορτές”

Ας θυμηθούμε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Σωτηρία Αμανατίδου στην εκπομπή “Focus”, που παρουσίαζε ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected