Αθλήματα

Ζαφειράκης Νάουσας : Η ήττα από τον Φίλιππο πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω του τραυματισμού της Παπαφώτη

Ηττήθηκε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη από την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 16-24, στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Ο Ζαφειράκης ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και κόντραρε τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φίλιππος άλλαξε τον αμυντικό του σχεδιασμό, γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τις γυναίκες της Νάουσας, γεγονός που φαίνεται και από το επιμέρους σκορ 13-6 μεταξύ των δύο ομάδων.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός της αθλήτριας του Ζαφειράκη, Γεωργίας Παπαφώτη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι (λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού) και αναμένεται να χειρουργηθεί το επόμενο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο της Νάουσας.

Τα πεντάλεπτα :2-2, 4-4, 6-5, 8-6, 9-8, 10-11 (ημίχρονο), 11-13, 13-15, 13-19, 15-19, 16-23, 16-24.

Ζαφειράκης Νάουσας (Παπουτσής, Ρότζιος) : Τζιάτζιου, Κοτζαχρήστου, Φαρμάκη, Γουδή, Αχμέτι 1, Μαργκιογκάι, Μισιρλή, Ψαρρά, Ντερβίσι, Καϊμακάμη, Ψαθά 6, Παπαδοπούλου, Κυριακίδου 5, Αλαΐτσι 1, Κώστα, Παπαφώτη 3.

Χριστουγεννιάτικη κλήρωση από το τμήμα χάντμπολ

Καθώς πλησιάζουν σιγά σιγά οι γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη ξεκινάει την διάθεση λαχνών συμμετοχής για τη χριστουγεννιάτικη κλήρωση που διοργανώνει με μοναδικά δώρα!

Η ομάδα χάντμπολ κληρώνει ενόψει των γιορτών: ένα ηλεκτρικό πατίνι, ένα smartphone με ασύρματα ακουστικά και μια τηλεόραση 32”.

Οι λαχνοί θα διατίθενται στην είσοδο του γηπέδου, στο εκδοτήριο των εισιτηρίων καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα και σημεία πώλησης μέσα στην πόλη της Νάουσας! Μερικά από αυτά είναι: Ταβέρνα Η Πέστροφα, Εστιατόριο Φ.Π.Α., Carino, Καφέ Mikel, Tech Mall, Σχολή Οδηγών «L Drive Πινακούδης».

Όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν λαχνούς, μπορούν να απευθυνθούν και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6986002844 (Γιώργος), 6948542905 (Θεολόγης)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την στις αρχές του νέου έτους σε ειδικό event του οποίου η ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς!

Τιμή λαχνού 1€”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected