Κατηγορίες
Super League 2

Σπουδαίο “διπλό” των Χανίων στον Ασπρόπυργο

Με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη να… κουβαλά ξανά στις πλάτες του την ομάδα και τον Λούκας Κογιέτε να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα τα Χανιά είδαν… άσπρη μέρα στον “παγωμένο” Ασπρόπυργο.

Η χανιώτικη ομάδα μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και δεν κοιτούσε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ωστόσο παρότι… βομβάρδισε την αντίπαλη εστία με φάσεις στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο όπως και σε άλλα παιχνίδια δεν ήταν καλό και ο Παναθηναϊκός με στρωτό ποδόσφαιρο προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κουτζαβασίλη, μέχρι να “δράσει” ο… Άγιος Βασιλόγιαννης για τα Χανιά σκοράροντας ένα παλικαρίσιο γκολ στο 68’ για το 0-1.

Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διαχειρίστηκε το προβάδισμα και έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 87’ με το ωραίο σουτ του Κογιέτε.

Το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (90+2′ Ματσαδές), Ρόμπι, Μαρτίνης (65′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (73’ Σέχου).

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Μασούρας (65′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς (85’ Κολλάς), Βάρκας (53′ Καψάλης), Βασιλόγιαννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected