Διάφορα

Τελικά ισχύει η επιχείρηση “Ελευθερία” : Με self και όχι με rapid οι εμβολιασμένοι

Με μέτρα που θα αφορούν τόσο εμβολιασμένους όσο και ανεμβολίαστους θα κάνουμε φέτος γιορτές.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitia, το test της Πρωτοχρονιάς για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού θα είναι self και μάλιστα διπλό και όχι rapid, μετά από απόφαση του ίδιου Πρωθυπουργού.

Το self test μάλιστα θα διανέμεται δωρεάν και όχι με επιβάρυνση των πολιτών.

Μέχρι πριν λίγη ώρα, όλες οι πληροφορίες ήθελαν τους εμβολιασμένους να πρέπει να επιδεικνύουν rapid test στην περίπτωση που επιλέξουν να βγουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης. Ωστόσο, τελικά ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών και όσοι αποφασίσουν να διασκεδάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης θα πρέπει να κάνουν πρώτα δύο δωρεάν self test.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να επιβαρυνθούν οικονομικά – έστω και στο ελάχιστο – οι άνθρωποι που έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Νωρίτερα μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το αν τελικά θα κάνουμε ρεβεγιόν με rapid test, που θα πληρώνουν από την τσέπη τους και οι εμβολιασμένοι. Όπως είπε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε ορισμένα ζητήματα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected