Super League 2

Super League 2 : Ένα γκολ του Γιούση έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη, και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας στη δεύτερη εθνική επαγγελματική κατηγορία.

H ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ξεκίνησε στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας και ψάχνοντας τρόπο να γίνει επικίνδυνη. Ο Αστέρας είχε κλειστεί στην άμυνά του και από το 23’ κλήθηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του καθώς ο Λεωνιδόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ένωση αύξησε την πίεσή της, αλλά ο Αστέρας είχε κλείσει τους διαδρόμους και δεν της επέτρεπε να κάνει ούτε τελική. Ο Οφρυδόπουλος έκανε αλλαγές για να γίνει πιο επιθετικό το σχήμα.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 69’ για την ΑΕΚ Β, με εξαιρετικό βολ πλανέ του Γιούση για το 1-0. Μετά το γκολ, οι Λάκωνες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Χατζηεμμανουήλ.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (85′ Κάτσικας), Μπάμπης, Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος Ε.), Γκαρσία (64′ Αμούρ), Γερολέμου, Γιούσης (85′ Αρβανίτης), Ιατρούδης (90+1′ Χριστόπουλος Α.).

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος) : Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουρατζε (86′ Οφολί Κουαϊέ), Λάμτσε, Ζαϊμι (75′ Τουλίκας), Παπουλής (75′ Δημήτρουλας), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι (28′ Ρόδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected