Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Για μια ακόμη μέρα, το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20) είναι ο πόλος έλξης για τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης!

Στις 17:00, ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει στη Νεάπολη τη Λαμία και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα του 2-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το υπέρ του σκορ και να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα (17:00), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους 2-1 στο πρώτο ματς. Οι “πράσινοι” εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν δεύτερη νίκη και να προκριθούν πανηγυρικά στα προημιτελικά.

Τέλος, στις 19:00, η Κηφισιά θα φιλοξενήσει στην Καισαριανή την ΑΕΚ. Η Ένωση είχε επικρατήσει 4-0 στο πρώτο ματς και ουσιαστικά έχει πάρει ήδη την πρόκριση, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Την πρόκριση έχουν ήδη εξασφαλίσει μετά τις ρεβάνς της Τετάρτης οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ιωνικός-Λαμία (17:00)
Βόλος ΝΠΣ-Παναθηναϊκός (17:00)
Κηφισιά-ΑΕΚ (19:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected