Κατηγορίες
Basket

Επιστροφή στη δράση με super εμφάνιση για τον Giannis (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση, ύστερα από απουσία πέντε αγώνων λόγω του ότι είχε μπει στο πρωτόκολλο κορονοϊού, με τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν με 117-113 των Μπόστον Σέλτικς στο «Fiserv Forum».

Ο Έλληνας διεθνής εμφανίστηκε επηρεασμένος στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στο δεύτερο. Τελείωσε με 36π., δώδεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, συν ένα κόψιμο στο Ρόμπερτ Ουίλιαμς (11π., δεκατέσσερα ριμπάουντ) στο φινάλε, με το οποίο τα «ελάφια» σφράγισαν την επικράτησή τους. «36, 5 και 12. Δεν είμαι σίγουρος πως είχε COVID-19», ανέφερε ο Τζρου Χόλιντεϊ (17π., πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα) για το συμπαίκτη του.

Επίσης 17π. είχε ο Κρις Μίντλετον, μαζί με εφτά ασίστ, και 9π. με οκτώ ριμπάουντ ο Ντε Μάρκους Κάζινς, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Στην ανατροπή των γηπεδούχων, από το -13 στο τελευταίο πεντάλεπτο, βοήθησε και ο Μπόμπι Πόρτις με 16π., δέκα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Από 25π. έβαλαν οι Τζέισον Τέιτουμ (μαζί με εννέα ριμπάουντ) και Τζέιλεν Μπράουν (μαζί με τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δύο κλεψίματα), για τους «Κέλτες». Ο Μάρκους Σμαρτ είχε 19π. και εφτά ασίστ και ο Πέιτον Πρίτσαρντ 16π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected