Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Και τρίτη μεταγραφή ο Απόλλων Σμύρνης

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο βιογραφικό γίνεται κάτοικος Ριζούπολης… Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος ντύνεται στα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός, που έχει μείνει ελεύθερος το τελευταίο 6μηνο τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2020-21: 27 συμμετοχές με 3 γκολ και 2019-20: 16 – 3).

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη, στη συνέχεια βρέθηκε στη Γερμανία για τη Φορτούντα Ντίσελντορφ, το 2014-15 έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης (31 ματς με 4 γκολ) και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιξε και τον Ιανουάριο του 2016 πήγε ως δανεικός στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ, όπου έμεινε 1,5 χρόνο (17 συμμετοχές – 5 γκολ την πρώτη μισή σεζόν και 29 – 5 τη δεύτερη). Το 2017-18, πάλι ως δανεικός αγωνίστηκε στην Ισπανία για τη Βαγιαδολίδ (30 – 2) για να πάει την επόμενη χρονιά ως ελεύθερος πια στην ΑΕΚ (7 συμμετοχές) και εν συνεχεία να πάει με υποσχετική στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η μεταγραφή του Γιαννιώτα (9 συμμετοχές και 2 γκολ στην Εθνική Ελλάδας) στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι «τελειωμένη», σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόνιε πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected