Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Μία μεταγραφή και μία αποχώρηση στη Δόξα

Η επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα περιμένει όλους μέσα στη Δόξα Δράμας, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Η χριστουγεννιάτικη χαλαρότητα φεύγει και δίνει τη θέση της σε ρυθμούς ταχύτατων αποφάσεων και εξελίξεων που είναι απαραίτητοι για να μπορέσει να σταθεί όρθια η ομάδα.

Ξεκινώντας από το διοικητικό κομμάτι που είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μέσα στο στρατόπεδο των “μαυραετών” οι αυριανές εκλογές στην ερασιτεχνική παρότι έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα σηματοδοτούν την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει το Sportdrama, το έργο της νέας διοίκησης με πρόεδρο το Δημήτρη Περσίδη κατά γενική ομολογία είναι πολύ δύσκολο αλλά και πολύ σημαντική η ανάγκη να είναι πετυχημένο. Το θετικό για το νέο σχήμα είναι ότι δεν περιμένουν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια τους.

Με ένα ταμείο άδειο και με υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν, η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στο έμψυχο υλικό της ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί πραγματικά αξιόμαχη και να εξασφαλίσει τον βασικό στόχο που πλέον είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Οι επαφές με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Φιλίππου οριοθέτησαν το πλάνο ενίσχυσης που σαν πρωταρχικό στόχο έχει την προσθήκη τουλάχιστον τεσσάρων παικτών με χαρακτηριστικά την εμπειρία και την ποιότητα που λείπουν από την ομάδα, οι οποίοι θα αυξηθούν αριθμητικά αν το επιτρέψουν τα οικονομικά δεδομένα.

Μια προσθήκη στον άξονα σε κάθε μια από τις τρεις γραμμές και μια μπροστά στην πλευρά είναι τα αρχικά ζητούμενα. Βέβαια, έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μάλλον δεν είναι αρκετές, ωστόσο είναι απόλυτα απαραίτητες και σίγουρα μια καλή αρχή εφόσον ολοκληρωθούν.

Η πρώτη προσθήκη έχει ήδη γίνει με τον ερχομό του 34χρονου (6/2/87) Σάββα Κυριακίδη που επιστρέφει για τέταρτη φορά στην πρώτη του ομάδα αφήνοντας την ΑΕ Μυκόνου. Απόλυτα ώριμος ποδοσφαιρικά θα καλύψει την αριστερή πλευρά της επιθετικής γραμμής και σίγουρα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τα πλάνα του Φιλίππου καθώς όπως εκτιμάται είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τις επόμενες μέρες και αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες προσθήκες που φέρονται να είναι ήδη στενευμένες.

Στον αντίποδα μοναδική και σημαντική απώλεια είναι η αποχώρηση του Βαγγέλη Συλλέκτη από τα δοκάρια ης ομάδας. Ο νεαρός και εξαιρετικού χαρακτήρα ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα προκειμένου να πάει σε άλλη όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που είχε στη Δόξα, δίπλα στον Νίκο Κολιοφούκα. Αίτημα που έγινε δεκτό και τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected