Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο Αλμυρός ανακοίνωσε Παπαματθαιάκη και Φραγκουλάκη

Τη συνεργασία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη για την τεχνική του ηγεσία ανακοίνωσε ο Αλμυρός, την ώρα που ενέταξε στο δυναμικό του τον 38χρονο μεσοεπιθετικό, Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Αναλυτικά :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Αλμυρού τον κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, το νέο προπονητή της ομάδας μας.

Με την χρόνια εμπειρία του στο χώρο των γηπέδων, είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει την ομάδα του Αλμυρού σε νίκες και θα δώσει την δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας μας να απολαμβάνουν ένα εκπληκτικό αγώνα κάθε φορά.

Μαζί με το κ. Παπαματθαιάκη, καλωσορίζουμε και ένα ακόμα μέλος στην ποδοσφαιρική οικογένεια μας, το νέο παίκτη κ. Φραγκουλάκη Μιχάλη.

Ευχόμαστε και στους δύο, καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα και μια νέα χρονιά γεμάτη επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα!”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ALOS group G.T. ROURAT Avenue ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Mavrakis Grammatikakis Rinnovo CRM αρια AVENUE DS ΑΛΜΥΡΟΣ F.C. SIALMO Avenue αριάδνη ARNRIA...R RRSRIL ΕΛΛΟΣ AVENUE ΑΛΜΥΡΟΣ F.C. 1977 ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ PHEARSNINE TAIMG o5 G.T Rinnovo AVENUE kakis 28 Μεταγραφή για τον Αλμυρό"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected