Κατηγορίες
Αθλήματα

Με το δεξί στη νέα σεζόν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν, κερδίζοντας την πολύ έμπειρη Alexandra Cadantu Ignatik, στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Traralgon.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Γραμματικοπούλου, που είναι στο Νο.4 του ταμπλό του Traralgon International, επιβλήθηκε της 31χρονης Ρουμάνας, Νο.208 στον κόσμο και άλλοτε Νο.59, με 6-2, 6-2, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Από νωρίς απέκτησε τον έλεγχο, κερδίζοντας 4 games στη σειρά για να προηγηθεί με 5-1 στο 1ο σετ. Και στο 2ο σετ “ξέφυγε” με 4-1 χάρη σε 4 συνεχόμενα games, με την Cadantu να μειώνει σε 4-2 και την 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει τα 2 επόμενα games, “σφραγίζοντας” τη νίκη της σε 81 λεπτά παιχνιδιού.

Η Γραμματικοπούλου, η οποία βρίσκεται στο Νο.183 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο.4 του ταμπλό, θα παίξει στον 2ο γύρο με την 22χρονη Βρετανίδα Jodie Anna Burrage, Νο.216 στον κόσμο. Η Burrage βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, προέρχεται από καλή σεζόν και στην πρεμιέρα της στο τουρνουά κέρδισε την Αυστραλή Isabella Bozicevic με 6-1, 6-0.

Η Βαλεντίνη θα παίξει και στο διπλό του Traralgon, που βρίσκεται στη Βικτώρια και είναι σχετικά κοντά στη Μελβούρνη. Θα παίξει μαζί με τη Ρωσίδα Anastasia Zakharova και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Αυστραλές Jessica Board και Eliza Dunbar.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected