Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Καρέ” μεταγραφών για τον Ηρακλή Λάρισας (photos)

Τετράδα μεταγραφών για τον Ηρακλή Λάρισας, που ενισχύεται ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” προχώρησαν στην απόκτηση των :

1. Ηλία Γκίκα (19/01/1992), κατάγεται από τον Βόλο. Μέχρι και τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε στον Απόλλων Παραλιμνίου έχοντας 5 ασίστ και 5 γκολ. Αγωνίζεται στην επίθεση και κυρίως στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Προηγούμενη του ομάδα η ΑΕ Καρίτσας που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Αλμυρού, Τηλυκράτη και Βατανιακό.

2. Βάλτερ Μπρακαμόντε (22/07/1997) Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Football League ενώ την φετινή χρονιά ήταν στον Αετό Μακρυχωρίου απ’ όπου και ήρθε στην ομάδα μας. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ουνιόν Σάντα Φε, με συμμετοχές τόσο στην Κ20 όσο και στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου της Αργεντινής.

3. Χρήστο Παπαδόπουλο (01/01/2004), αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και την φετινή χρονιά ήταν στον Αετό Μακρυχωρίου απ’ όπου μεταγράφηκε στον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνισθεί και με τον Φαλανιακό.

4. Βαγγέλη Παρλίτση (τερματοφύλακας, 1,90 γεννημένος το 2006) και εντάχτηκε στο τιμ των τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Πέτρου Καραναστάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected