Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας οι Ibeh Ofufu και Bilel Hassaini (vids)

Έφθασε στην Ελλάδα και προπονείται ήδη με τον Απόλλωνα Λάρισας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θωμά Γράφα, ο αριστεροπόδαρος Νιγηριανός κυνηγός Ofufu Ibeh, όπως αναφέρει το crimsonscorer.gr

Ο αριστερός winger έχει αφήσει μέχρι τώρα άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους της Λαρισινής ομάδας και σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση των Λαρισαίων, που στόχο έχουν να ενισχυθούν σημαντικά στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα η πιο παλιά ομάδα της Super League 2, όπως είναι πλέον ο Απόλλων Λάρισας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Λαρισινή ΠΑΕ, σχετικά με τον Ofufu Ibeh. O Ofufu Ibeh είναι γεννημένος στις 19 Μαϊου 1998 (23 ετών), ενώ αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην Πορτογαλική Salgueiros.

Ξημερώματα αναμένεται στην Λάρισα ο νεαρός διεθνής Γάλλος άσος Bilel Hassaini

Ο Hassaini έρχεται για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας, με τον μεγαλομέτοχο του οποίου, κ. Παναγιώτη Μαντζανά, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» κ. Θωμά Γράφα να είναι απόλυτος γνώστης της αξίας του και σύμφωνος με την έλευση του εξαίρετου νεαρού παίκτη..

Ο Hassaini θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού ποδοσφαίρου, με το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων να υπάρχει εδώ και καιρό.

Γι αυτό και η επικείμενη μεταγραφή του Bilel εκτός του ότι ανεβάζει επίπεδο την Λαρισινή ομάδα, την βάζει για τα καλά στην γαλλική ποδοσφαιρική αγορά, όμως αναμένεται να κάνει και αρκετό …κρότο στους κατέχοντες!

Ο Bilel Hassaini αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, όντας όμως αριστεροπόδαρος.

Είναι γεννημένος 21 Μαρτίου του 2001 στο Maubeuge της Γαλλίας, έχει ύψος 1.80, ενώ έλκει την καταγωγή του από την Αλγερία.

Πρόκειται για έναν …θρασύ επιθετικά παίκτη, που δημιουργεί ευκαιρίες, παίζει με “ανάποδο” πόδι, αλλά εκτελεί κιόλας.

Είναι 15 φορές διεθνής με την U-16, 12 φορές με την U-17 και 7 φορές με την U-19 (Νέων) της Γαλλίας φυσικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected