Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Δεν συνεχίζει στην Αρτάκη ο Γιάννης Αραμπατζής, ανακοινώθηκε ο Μανωλικίδης

Έπειτα από πέντε περίπου μήνες, ο Γιάννης Αραμπατζής αποτελεί παρελθόν για τον ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Ο 37χρονος Ημαθιώτης τερματοφύλακας εντάχθηκε στην ομάδα της Εύβοιας μετά τη θητεία του στην Καλαμάτα. Την ίδια ώρα, στον ΑΟΝΑ ανήκει από σήμερα ο Μανώλης Μανωλικίδης, o 28χρονος γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Αναλυτικά :

“Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αραμπατζή Γιάννη.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε με την ομάδα μας στην θέση του τερματοφύλακα την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την συνεργασία μας επαγγελματίας με σημαντική προσφορά στην ομάδα μας του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία σε αυτόν και την οικογένεια του και καλή επαγγελματική συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μανωλικίδη.

Ο Μανώλης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν 2019-2020 με την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική ως τερματοφύλακας, προηγούμενη ομάδα του ο Αίαντας Σαλαμίνας, 6ος Όμιλος καθώς επίσης και στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά την περσινή χρονιά 6ος Όμιλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Του ευχόμαστε υγεία και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected