Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στον τελικό του Super Cup η Ρεάλ, νίκησε στην παράταση τη Μπαρτσελόνα (vid)

Σε ένα από τα ωραιότερα Clásico των τελευταίων ετών, η Ρεάλ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Μπαρτσελόνα (2-2 κ.α.) στην παράταση, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ!

Εκατοστή νίκη για τη Βασίλισσα απέναντι στη… μισητή της αντίπαλο! Έδειξε χαρακτήρα η νέα γενιά των «μπλαουγκράνα»!

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο όγδοο λεπτό της παράτασης ο Βαλβέρδε.

Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ στο 25’ με αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η Μπαρτσελόνα, όμως, βρήκε απάντηση πριν φύγει το ημίχρονο. Με πλασέ στο ύψος της μικρής περιοχής ο Λουκ ντε Γιονγκ ισοφάρισε στο 41’ σε 1-1.

Η Ρεάλ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 72’ με τον Μπενζεμά κι έδειχνε ότι καθαρίζει το ματς, αλλά ο Ανσού Φατί είχε άλλη άποψη, έκανε το 2-2 στο 83’ κι έστειλε το ντέρμπι στην παράταση.

Στο 98’, λοιπόν, σε μία εξαιρετική αντεπίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ροντρίγκο από δεξιά γύρισε στο σημείο του πέναλτι κι εκεί ο Βαλβέρδε με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες (78’ Νίκο), Αραούχο, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Γκάβι (78’ Ντεπάι), Φ. Ντε Γιονγκ (46’ Πέδρι), Φεράν Τόρες (46’ Αμπντέ / 110’ Ζουτγκλά), Λ. Ντε Γιονγκ (66’ Φατί), Ντεμπελέ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (91’ Λούκας Βάθκεθ), Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (83’ Βαλβέρδε), Ασένσιο (68’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (110’ λ.τ. Καμαβινγκά).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected