Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Υποψήφιος στις εκλογές, που έχει 9 αδέλφια, πήρε…μία ψήφο! (vid)

Ένας άνδρας από το Γκουτζαράτ της Ινδίας ο οποίος διεκδίκησε μια θέση λήψης αποφάσεων στο χωριό του κατά τις τοπικές εκλογές του περασμένου μήνα, έγινε πρωτοσέλιδο επειδή έλαβε μόνο μία ψήφο, παρόλο που είχε τουλάχιστον 12 μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, ο Santosh Halpati έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του Sarpanch στο χωριό Chharwala της περιφέρειας Vapi και παρόλο που δεν περίμενε πραγματικά να κερδίσει, σίγουρα δεν περίμενε να λάβει μόνο μία ψήφο, τη δική του.

Ο άνδρας κατέρρευσε κοντά στο κέντρο καταμέτρησης όταν άκουσε τα νέα, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι είχε 12 στενά μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου, αλλά είτε δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν είτε επέλεξαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο.

«Οι εκλογές έρχονται και φεύγουν», ανέφερε ο Santosh σύμφωνα με το Times Now. «Αλλά εγώ πήρα μόνο μία ψήφο… ακόμη και η οικογένειά μου δεν με ψήφισε».

Είναι ενδιαφέρον ότι μια παρόμοια περίπτωση συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όταν ένας ανεξάρτητος υποψήφιος από το ινδικό κρατίδιο Παντζάμπ ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας σε δημοσιογράφο ότι έλαβε μόνο 5 ψήφους παρά το γεγονός ότι είχε 9 μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου.

error: Protected