Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΕΠΣ Ημαθίας : Επιστρέφει στα γκολκπόστ των Λευκαδίων ο Γιώργος Κασαπίδης

Μετά την απόκτηση του Κώστα Τάνη, τα Λευκάδια κινήθηκαν για την ενίσχυση των γκολπόστ και έκαναν το “κόλπο” με τον Γιώργο Κασαπίδη!

Ο 48χρονος (01/04/1974) θα φορέσει ξανά τα κυανόλευκα γάντια μετά από 13 χρόνια και θα πλαισιώσει την τριάδα των γκολκίπερ με τους Δημήτρη Αντιφάκο και Γιώργο Τομπουλίδη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που θα αγωνιστεί για 32η σεζόν, έβγαλε το πρώτο του δελτίο στο παιδικό τμήμα του Αχιλλέα Νάουσας και έκτοτε μετρά πάνω από 800 συμμετοχές με Αναγέννηση Κολινδρού, Αετό Σκύδρας, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΕ Αμπελοκήπων, Καστοριά, Λευκάδια, Κεραυνό Επισκοπής, Ολυμπιακό Νάουσας, Δόξα Νάουσας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΑΕ Χαρίεσσας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ΓΑΣ Κοπανού και Αστέρα Τριποτάμου.

Η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του ΠΑΣ ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γιώργο Κασαπίδη. Τα λόγια για το νέο απόκτημα της ομάδας μας περισσεύουν. Εκατοντάδες συμμετοχές στα επαγγελματικά και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Μ αυτήν την κίνηση ο ΠΑΣ θωρακίζεται με μια τριπλέτα (Αντιφάκος, Κασαπίδης και ο πολλά υποσχόμενος 17χρόνος με ύψος 1,85 Τομπουλίδης Γιώργος) στα γκολπόστ που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Όλοι μαζί στον ΠΑΣ τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σ αυτόν και την οικογένειά του.

ΥΓ.1.Αναμενονται άλλες δύο προσθήκες ώστε η ομάδα να φτάσει στον στόχο της.
ΥΓ.2. Η ομάδα προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες για το γειτονικό ντέρμπι στο Ζερβοχώρι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected