Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ισόπαλο το πρώτο ματς της Γ Εθνικής για το 2022

Με το… αριστερό μπήκε στο 2022 ο Μακεδονικός, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς πέταξε βαθμούς απέναντι στη Λευκίμμη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35’ με γκολ που πέτυχε ο Γεωργακόπουλος για την ομάδα της Κέρκυρας σε μια οριακή φάση για την οποία υπήρξαν φωνές για οφσάιντ από πλευράς «πρασίνων». Ο σκόρερ της Λευκίμμης έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Καζουλίδη ανοίγοντας το σκορ.

Νωρίτερα, μόλις στο 2’ ο Μακεδονικός είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαρύφαλλου, ενώ στο 19’ ο Καζουλίδης απέκρουσε επικίνδυνο σουτ του Κωστακιώτη.

Ακολούθησε νέα μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού στο 41’ με τον Τσουκάνη να σουτάρει δυνατά εντός περιοχής και τον Γκάκο να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 49’ μετά από γέμισμα του Γαρύφαλλου και κεφαλιά πάσα του Μπρατσιάνι ο Τοπούζης με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έκανε το 1-1.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή σε όλο το β’ ημίχρονο, έψαξαν το δεύτερο γκολ για την ολική ανατροπή, όμως παρά τις προσπάθειές του δεν κατάφεραν να παραβιάσουν ξανά την εστία του Γκάκου και έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Καζουλίδης, Χασάνογλου (46’ Χατζηκωνσταντίνου), Αναγνώστης, Δοξάκης (72’ Κυζιλής), Σαραγιώτης, Βασιλείου, Πολύζος (46’ Ουζούνογλου), Τοπούζης, Μπρατσιάνι (83’ Ζαννάκης), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

ΑΕ Λευκίμμης (Παναγιώτης Κορομπόκης): Γκάκος, Κωστακιώτης, Ματσοβίλα, Βασιλάκης, Νίκιτς, Λαντσάι, Μπουλάτοβιτς (69’ Tσολάκης), Κατσέλης (56’ Αρμενάκος), Γεωργακόπουλος, Γαστεράτος, Πουλημένος.

*φωτ. screenshot Insport.gr
**ρεπορτάζ Metrosport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected