Κατηγορίες
Διάφορα

Δέχεται απειλές για τη ζωή της η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της (vid)

Μακριά από το σπίτι της μένει η 24χρονη που βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή της, σύμφωνα με τον εργοδότη της. Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο εργοδότης της 24χρονης προσθέτοντας ότι η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η κοπέλα έχει αναγνωρίσει και δεύτερο άτομο από τους εμπλεκόμενους ενώ όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος της, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο 24χρονη να «ναρκώθηκε» μέσω ειδικού χαπιού καθώς όπως κατάθεσε η ίδια ξύπνησε το πρωί σχεδόν γυμνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με διάφορα περίεργα αντικείμενα δίπλα της και τότε αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί.

Η ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει για κατάθεση και άλλα πρόσωπα.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας ζήτησε από τον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης να εποπτεύει την εξέλιξη της έρευνας μετά και τις αναφορές για «κύκλωμα μαστροπείας» και να τον ενημερώνει τακτικά. Σε υπόμνησή του, ο κ. Πλιώτας ζητά να γίνει «σε βάθος έρευνα, όπως άλλωστε η ιδιαιτερότητα, η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων επιτάσσει».

Επιπλέον, ο κ. Πλιώτας ζήτησε την «εξάντληση των εξουσιών» του εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης, όπως αυτές ορίζονται από το άρθρο 32 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναφέρει το Thesstoday.gr.

error: Protected