Κατηγορίες
Διάφορα

Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor!

Ποινική δίωξη εναντίον παίκτη του τωρινού Survivor άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος πρoσπάθησε να το εξαναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντας την αρχικά στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς την θέληση της.

Μάλιστα, όταν το θύμα αρνήθηκε, φέρεται να άσκησε βία πάνω της, όμως το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τους γονείς της κατέφυγαν στις αστυνομικές Αρχές και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected