Διάφορα - Συνεργάτες

Ιωνικός – Παναθηναϊκός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και Παναιτωλικού, ενώ λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Το ματς των “πρασίνων” είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλείσουμε θέση στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας και να απολαύσουμε τον αγώνα με συνοδεία ροφήματος της αρεσκείας μας!

Στις 17:15 ο ΟΦΗ στοχεύει να παραμείνει στην εξάδα αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί μετά το άνετο διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα απέναντι στα ανεβασμένα «καναρίνια» που μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα επικράτησαν και του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Στις 19:30 στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, στην προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν για να πετύχει την ευρωπαϊκή έξοδο, αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό, ο οποίος μάχεται στην ουρά της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Το πρόγραμμα της ημέρας

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (17:15)
Ιωνικός – Παναθηναϊκός (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected