Κατηγορίες
Super League 2

“Δια πυρός και σιδήρου” η νίκη της ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β νίκησε με 1-0 την Επισκοπή στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με κεφαλιά ο Γιώργος Κορνέζος, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Ρουκουνάκη.

H ομάδα της Κρήτης στάθηκε πολύ καλά στην Αθήνα. Η Ένωση είχε την κατοχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο να φτάσει με αξιώσεις απέναντι στον Καλαντζή. Στο 17’, μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έπειτα από σουτ του Νοικοκυράκη, όμως ο Κρασαγάκης είπε «παίζετε».

Το σύνολο του Βέλιτς είχε «μπλοκάρει» το συγκρότημα του Οφδρυδόπουλου, που απείλησε πρώτη φορά στο 36’ μ’ ένα καλό σουτ του Χριστόπουλου έξω από την περιοχή, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θέλησαν να γίνουν ακόμη πιο πιεστικοί, είχαν ανεβάσει ταχύτητα, αλλά η Επισκοπή κρατούσε χωρίς ιδιαίτερο άγχος την ΑΕΚ μακριά από τα καρέ της. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 69’, όταν ο Ρουκουνάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κορνέζος με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Οι ηττημένοι δεν μπορούσαν να φτιάξουν επικίνδυνες προϋποθέσεις και να δημιουργήσει φάσεις. Στο 94’, βέβαια, χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους Ρεθυμνιώτες, όταν σε φάση διαρκείας, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ταρσίζιο σούταρε από τη μικρή περιοχή και ο Γκίνης έδιωξε με τα πόδια.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γκαρσία (55′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου (89′ Κώτσιος), Χριστόπουλος Ε., Αμούρ (80′ Ραντόνια), Ιατρούδης.

ΠΑΕ Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς) : Καλαντζής, Τσάβος, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Τριντάντε, Πολυχρόνης, Εμπόι, Νοικοκυράκης, Σουμπασάκης (76′ Πέτρου), Σταθόπουλος (90+1′ Καραγιάννης), Νταρζίσιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected