Κατηγορίες
Αστεία - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Είδωλο : Πρόεδρος ομάδας στην Πορτογαλία απέλυσε τον προπονητή και ανέλαβε ο ίδιος!

Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, κυριολεκτικά, θέλησε ένας πρόεδρος στην Πορτογαλία.

Ο ισχυρός άνδρας της Βιτόρια Σερνάτσε, Αντόνιο Ζοακίμ, αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή Μανουέλ Μοντέιρο και να χρίσει αντικαταστάτη του τον… εαυτό του.

Η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της χώρας είχε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα και είχε σκαρφαλώσει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο πρόεδρος έκρινε πως χρειαζόταν μια αλλαγή στον πάγκο και μια στροφή καριέρας για τον ίδιο. «Αποφάσισα να αναλάβω εγώ, γιατί είμαι ο άνθρωπος που ξέρει την ομάδα καλύτερα από τον καθέναν», τόνισε ο ίδιος προσπαθώντας να εξηγήσει την επιλογή του.

Ο Αντόνιο Ζοακίμ δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί με αρνητικό τρόπο τα ΜΜΕ. Στις αρχές της σεζόν είχε αποχωρήσει από τον πάγκο ο προπονητής Ρικάρντο Νασιμέντο κατηγορώντας τον για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Βραζιλιάνο συνεργάτη του και κάποιους παίκτες της ομάδας. «Μας κατηγορούσε πως έχουμε μόνο μαύρους στην ομάδα και έλεγε πως κάποιοι από αυτούς είναι σκ@@@!», είχε δηλώσει προσθέτοντας πως οι συνθήκες εργασίας στην ομάδα ήταν άθλιες και η διοίκηση άφηνε τους παίκτες «απλήρωτους και πεινασμένους».

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected