Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Eran Zahavi (vid)

Ο Ολυμπιακός ως συνήθως τα κάνει όλα τελευταίες μέρες των μεταγραφών κι έτσι ήρθε σε συμφωνία με τον Εράν Ζάχαβι, πλησιάζει να κάνει το ίδιο με την Αϊντχόφεν, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Τικίνιο.

Στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με τον Εράν Ζάχαβι. Ο 35χρονος επιθετικός φέρεται να είπε το ναι σε συμβόλαιο 2 χρόνων με ετήσιες απολαβές που μπορεί να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ποσό ίδιο με αυτό που παίρνει στην Αϊντχόφεν. Η οποία πάντως ακόμα δεν έχει πει το ναι για να τον αφήσει να φύγει από τώρα. Το θέμα ωστόσο αναμένεται να συνδεθεί με τον Τικίνιο.

Όπως αναφέρει το Sportime, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν επαφές με την Αϊντχόφεν για να πάρουν από τώρα τον Ζαχάβι. Αρχικά περίμεναν τον ίδιο να βρει την χρυσή τομή και να αποδεσμευτεί από τώρα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Κι έτσι αποφάσισαν να μπουν κι εκείνοι στο παιχνίδι. Υπάρχει καλή επικοινωνία, που ξεκίνησε και από την περίπτωση με τον Μπρούμα. Έτσι υπάρχει αισιοδοξία πως η Ολλανδική ομάδα θα ελευθερώσει τον Ζάχαβι από τώρα. Και δεν θα περιμένει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του.

Ο Ισραηλινός επιθετικός έχει πει δημόσια πως θα φύγει το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς. Η γυναίκα του δεν θέλει να μείνει άλλο στο Αϊντχόφεν Γνωστό αυτό καθώς έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι όπου διαμένουν, δύο φορές. Η πρώτη ήταν άκρως τραυματική γιατί ήταν μέσα στο σπίτι με τα παιδιά της.

Ο Ζαχάβι αποτέλεσε μεταγραφικό θέμα για του πρωταθλητές Ελλάδας, πριν από τρεις μήνες. Βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του. Έμαθαν αν υπήρξε σοβαρός παίκτης, που θα μπορούσε να τον δελεάσει. Πέραν από ομάδες του MLS της Αμερικής, δεν βρέθηκε κάτι άλλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ζητήματα. Και ξεκίνησαν μια επικοινωνία ώστε να μπορέσουν να κάνουν παιχνίδι. Κατάφεραν να βρουν κοινό σημείο επαφής και να αποκτήσουν προβάδισμα.

Για να φτάσει έτσι σε σημείο ο Ολυμπιακός να έρθει πιο κοντά με τον Ζάχαβι. Και πλέον οι δυο τους προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή με την Αϊντχόφεν. Στην Ολλανδία επιμένουν πως αυτό θα συμβεί προλαβαίνοντας το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός: Η σύνδεση με Τικίνιο, στο βάθος ο Ελ Αραμπί
Αυτό το θέμα είναι δεδομένο πως θα συνδεθεί είτε με τον Ελ Αραμπί, είτε με τον Τικίνιο. Και με βάση τα όσα γράφουν στην Τουρκία, δεν αποκλείεται να συνδεθεί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε είναι υπαρκτό. Τον θέλει δανεικό, χωρίς να πληρώσει ενοίκιο. Ο Ολυμπιακός δείχνει διάθεση να αφήσει τον Τικίνιο να φύγει. Αλλά να έχει και οικονομικό όφελος.

Η τουρκική ομάδα έχει οικονομικές δυσκολίες και δεν θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων. Πάντως υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως ένας εκ των εκπροσώπων του Τικίνιο είναι στην Αθήνα. Και υπήρξαν επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Είναι γεγονός πως ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει κολλήσει με την ομάδα. Παράλληλα και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόωρη αποχώρηση. Από την άλλη όμως είναι ανοικτό και το θέμα με τον Ελ Αραμπί. Και την απόσταση που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μένει να φανεί αν όλο αυτό έχει βάση και γίνει τέτοιο επιθετικό ντόμινο, μέσα σε λίγες ημέρες, που όμοιο του δεν έχει συμβεί. Σίγουρα οι μέρες που απέμειναν για το κλείσιμο του μεταγραφικού παζαριού θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected