Διάφορα

Σοβαρό ατύχημα μεταξύ χιονοδρόμων με εγκατάλειψη στο Σέλι : Με κάταγμα 72χρονη Ελβετίδα

Μεγάλο προβληματισμό μας δημιούργησε συμβάν στο ΧΚ Σελίου την Κυριακή 30/1, όπου όλα δείχνουν ότι απρόσεκτος σκιέρ με υπερβολική ταχύτητα προσέκρουσε σε άτυχη 78χρονη, πολύ έμπειρη χιονοδρόμο, προκαλώντας της μεγάλη ζημιά και στην συνέχεια την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μιχαήλ Παπαδόπουλου στο facebook:

Καλησπέρα προς όλους τους φίλους του Σκι.

Η γυναίκα που βλέπετε στην φωτογραφία υπέστη κάταγμα σε πολλαπλά σημεία της αριστερής κατ’ ισχίον άρθρωσης επειδή κάποιος, προφανώς αρχάριος για το Ασούρμπασι την εμβόλισε στην κυριολεξία. Να τονίσω ότι η εν λόγω κυρία είναι εξαίρετη και ιδιαίτερα συνετή σκιέρ με καταγωγή από την Ελβετία. Ο προβληματισμός μου δεν είναι το γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο, εφόσον όλοι γνωρίζουμε πως στα σπορ αυτά μπορούμε να τραυματιστούμε ακόμη και σοβαρά, αλλά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος “άνθρωπος” παράτησε τη γυναίκα αυτή αβοήθητη ενώ σφάδαζε από τον πόνο.

Λυπάμαι που υπάρχουν ανάμεσα μας τόσο αναξιοπρεπείς εκπρόσωποι του αγαπημένου μας αθλήματος. Θλίβομαι, ειλικρινά, για την αδιαντροπιά και την ανανδρία αυτού του υποκειμένου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ερπυστριοφόρο έως τη βάση , από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας και από εκεί στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Θα μείνει κλινήρης για διάστημα 2 μηνών, θα περπατήσει με πατερίτσες και θα κάνει φυσιοθεραπείες επί μακρόν. Και εκείνος θα περάσει όμορφα με την οικογένεια του διδάσκοντας στα παιδιά του την ηθική, τη δεοντολογία και την αλληλεγγύη………
με εκτίμηση,

Παπαδόπουλος Μιχαήλ

Όπως ενημέρωσαν από το ΧΚ Σελίου χιονοδρόμοι που είδαν την γυναίκα τραυματισμένη, προσπάθησαν να την βοηθήσουν. Ωστόσο ο υπαίτιος βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει. Κάποιοι τον ακολούθησαν και τον κυνήγησαν αλλά χάθηκε στο λούκι. Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού φρόντισαν για την άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η ίδια δήλωσε ότι “αυτά συμβαίνουν” και “θα έρθω πάλι για σκι στο Σέλι”.

*snowreport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected