Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Φουλ ποδοσφαιρική δράση σήμερα στις οθόνες του “Barok” Coffee-Bar!

Έξι παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Super Legue διεξάγονται απόψε και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσουμε τη θέση μας στο ποδοσφαιρικό στέκι του κέντρου της πόλης, το “Barok” Coffee-Bar!

Στο Ηράκλειο στις 17:15 ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ένα επίσης ενδιαφέρον ματς για την εξάδα. Οι «πράσινοι» θέλουν να αντιδράσουν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, τη στιγμή που οι Κρητικοί βρίσκονται σε αγωνιστική κοιλιά, καθώς μετρούν τρεις σερί ήττες που τους έριξαν από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs.

Την ίδια ώρα (17:15) στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας που έχει στην κορυφή αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό, ο οποίος τελευταία ήταν σε τρομερή κατάσταση μέχρι την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης θέλει πάση θυσία τους βαθμούς προκειμένου να μείνει δυνατά μέσα στο παιχνίδι της εισόδου στην εξάδα αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα χάρη στο 0-2 επί του Παναιτωλικού, με την ΑΕΚ να γνωρίζει νέα οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 1-2 που την κράτησε στην 3η θέση.

Τέλος στις 21:30 στη Ριζούπολη, ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης που από εδώ και πέρα «καίγεται» σε κάθε παιχνίδι για βαθμούς στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία στο ματς κορυφής με τον Ολυμπιακό και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Το πρόγραμμα :

Τετάρτη 2/2

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (17:15)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (17:15)
Άρης – ΑΕΚ (19:30)
Βόλος – Ιωνικός (19:30)
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (21:30)

Πέμπτη 3/2

Ατρόμητος – Λαμία (17:15)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected