Διάφορα

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του Άλκη (photos+vid)

Αυτήν την ώρα συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βέροια κηδεύεται αυτήν την ώρα ο 19χρονος που έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκης.

Κόσμος με λευκά γαρίφαλα προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου προκειμένου να αποχαιρετήσει τον 19χρονο φίλαθλο που χάθηκε τόσο άδικα.

Η οικογένεια καθώς και οι φίλοι του αδικοχαμένου νέου, αποχαιρετούν το παιδί τους που τα μεσάνυχτα της Τρίτης έπεσε νεκρός μετά από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του ίδιου και ακόμη τεσσάρων ατόμων.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Άλκη, οι οποίοι έφτασαν στο Κοιμητήριο υποβασταζόμενοι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι δεν θα αντικρίσουν ξανά το παιδί τους, αναφέρει το voria.gr.

Στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη κατέθεσαν ο Δ.Σ Άρης, η Super 3, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η θύρα 13 Βορείων Προαστίων και Γκύζη, αλλά και τοπικοί σύλλογοι και φορείς, όπως αναφέρει το makthes.gr.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected