Super League 1

Διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ : “Εγκληματίας και ζώο ο δολοφόνος, θα γίνει φιλικό με τον Άρη στη μνήμη του Άλκη” (vid)

“Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ” τόνισε με έμφαση ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μετά τη σύσκεψη με στελέχη του Άρη και του Ηρακλή στην Εισαγγελία.

Επιπλέον, ο κ. Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι η επιθυμία του πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη θα γίνει πραγματικότητα, καθώς σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη με παρουσία φιλάθλων.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δικεφάλου εξήγησε ότι στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μεταξύ των ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Φανερά αγανακτισμένος, τόνισε για ακόμα μία φορά πως εγκληματίες, που φτάνουν ακόμα και σε δολοφονίες, είναι ντροπή να δηλώνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ και πως ο δολοφόνος του Άλκη είναι “εγκληματίας και ζώο“.

Αναφορικά με τα σενάρια πως ο δικηγόρος έχει σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας πως “δεν έχει καμία σχέση, κανένας από τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται καν να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα“.

Ενώ για το επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, δεδομένου του τεταμένου κλίματος, ο κ. Γκαγκάτσης σημείωσε ότι “θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να εξομαλυνθεί η κατάσταση αλλά δεν μπορούμε μόνοι μας, σαν ΠΑΕ. Αυτά τα περιστατικά γίνονται στους δρόμους, δεν γίνεται οι ΠΑΕ να γίνουν αστυνομίες να βγαίνουν στους δρόμους“.

*Thefestival

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected