Κατηγορίες
Super League 2

Επικρατέστερος για τον πάγκο του Ηροδότου ο Ηλίας Φυντάνης

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Γιάννη Τάτση στη τεχνική ηγεσία του Ηροδότου, μετά την παραίτηση του τελευταίου.

Ο Γιάννης Τάτσης, υπέβαλλε τη παραίτησή του από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, με την διοίκηση να την κάνει αποδεκτή και να «βγαίνει» άμεσα στην αγορά για αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Ηλία Φυντάνη να αποτελεί αυτή τη στιγμή, το Νο1 όνομα στη λίστα των ανθρώπων του Ηροδότου.

Όπως αναφέρει το grandsport, ο Ηλίας Φυντάνης δεν «παίζει» μόνος του, αλλά είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος και αυτό το επιβεβαιώνουν και στελέχη της ΠΑΕ, που διευκρινίζουν πως εντός της ημέρας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Ο 59χρόνος τεχνικός, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Λάρισα, Αίαντα Σαλαμίνας, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, Βύζα Μεγάρων, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιάλυσο και Ασπρόπυργο.

Τελευταίος του «σταθμός», η ΑΕ Λάρισας την οποία καθοδήγησε στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου στη Super League 2 αλλά αποχώρησε, έπειτα από την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected