Κατηγορίες
Super League 2

Νίκησε στο ντέρμπι της Αθήνας ο Παναθηναϊκός Β (photos+vid με στιγμιότυπα)

Δεύτερη διαδοχική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β που επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Β στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά στο ξεκίνημα, πήραν την κατοχή, χωρίς να κάνουν φάση στα καρέ του Χριστογεώργου. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 15’, με το σουτ του Γιούση έξω από την περιοχή να είναι αδύναμο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου. Στο 28‘ ο Γκαρσία σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού ήρθε επτά λεπτά μετά, με τον Σαρδέλη να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά να είναι άστοχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ ήταν πιο δραστήρια. Ένα σουτ του Ρουκουνάκη στο 56’ βρήκε τον Χριστογεώργο σε ετοιμότητα ενώ στο 60′ η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε αντεπίθεση αλλά ο Θεοχάρης έδιωξε σε κόρνερ το γύρισμα του Γκαρσία. Στο 65′ σουτ του Γιούση πέρασε δίπλα από την εστία του Χριστογεώργου, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στην κεφαλιά του Γκαρσία στο 72′.

Τελικά, ήταν το Τριφύλλι που σκόραρε στο 78′. Ο Τσιριγώτης πάτησε περιοχή μετά από την κάθετη πάσα του Καρβούνη και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ γράφοντας το 1-0. Οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και στο 82′ αλλά ο Σαρδέλης, ο οποίος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιντ. Η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 85’, αλλά το δυνατό σουτ του Γιούση μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (33’ Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος, Γκαρσία (76’ Κορομηλάς), Γερολέμου (46’ Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης.

Παναθηναϊκός Β (Χαβιέρ Βάθκεθ) : Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης (69’ Καραμπάς), Κρυπαράκος (70’ Καρβούνης), Μαραθωνίτης (60’ Τσιριγώτης), Σαρδέλης (85’ Κούτσιας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected