Κατηγορίες
Super League 2

Στο 90+8′ πήρε τη νίκη το Αιγάλεω, μια ακόμη φορά άτυχη η Ζάκυνθος

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε το Αιγάλεω τη νίκη (2-1) απέναντι στη μαχητική Ζάκυνθο.

Το Σίτι προηγήθηκε με τον Δημητριάδη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», η ομάδα του Ιονίου ισοφάρισε με πέναλτι του Τσιμέλι και έδειχνε ότι άντεχε στην πίεση.

Ωστόσο, στο 90’+8′ ο Πατσιογεώργος αποβλήθηκε για φάουλ, τη θέση του στην εστία πήρε ο Κούνια, ο οποίος και δεν μπόρεσε να αποκρούσει τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη.

Το πρώτο ημίχρονο είχε κυλήσει με μια ελαφρά υπεροχή του Αιγάλεω και γκολ στο 37′ με κεφαλιά του Δημητριάδη σε μια φάση που αδράνησε η άμυνα της Ζακύνθου.

Οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με εκτέλεση πέναλτι του Τσιμέλι στο 57′ που πέτυχε το τρίτο του τέρμα με τον ΑΠΣ.

Όμως και ενώ ο Πατσιογιώργος στο 88′ είχε αποκρούσει δύσκολη εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους, στο 97′ έγινε ο μοιραίος όταν έκανε φάουλ εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, με το Αιγάλεω να παίρνει ανέλπιστο τρίποντο με το εύστοχο χτύπημα του Αρναρέλλη.

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλύβας, Βλάχος, Πιαστόπουλος, Καθάριος (54′ Σταματάκης), Δημητριάδης (87′ Τσίτσαρης), Αρναρέλλης, Τριμμάτης (73′ Χοτζάλι), Τσιλιγκίρης.

Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογεώργος, Οντόνε, Σοάρες, Μπαζάν (81′ Καλλιβωκάς), Λάμπογλου (81′ Κοναγκάγια), Ντάσης (52′ Σούρμπης), Κούνια, Κιτόκο, Καράμι, Τσιμέλι, Κάρλος Εντουάρντο (67′ Ελ Γκανάσι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected