Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρικό θέαμα απόψε στο “Barok” Coffee-Bar με το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ!

Άρης και ΠΑΟΚ αναμετρώνται σε ένα ακόμα σπουδαίο ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη, σήμερα στις 19:30 και σεις δεν έχετε παρά να κλείσετε θέση στην “εξέδρα” του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά έχει τον πρώτο λόγο στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετράει 47 νίκες, έναντι 31 των “κίτρινων”. Επίσης, 42 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Άρης έχει 21 νίκες, ο ΠΑΟΚ 15 και 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 17:15, ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 56 βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Η μοναδική ισοπαλία στα προηγούμενα ματς ήταν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου έχουν διεξαχθεί δυο αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα της Κυριακής :

ΠΑΣ Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (15:00)
Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακός (17:15)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P