Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar! (vid)

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τις αυριανές ρεβάνς με Αταλάντα και Μίντιλαντ, στην προσπάθειά τους να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Europa και του Conference League.

Γι αυτό και σεις δεν έχετε παρά να κλείσετε θέση στην “εξέδρα” του “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) καλώντας στο 2331500919.

Με τους Γιαν Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες διαθέσιμους, αλλά και σχεδόν 16.000 οπαδούς το πλευρό του ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αταλάντα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, απόψε στις 19:45.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι απλά αισιόδοξος για τον επαναληπτικό με τους Ιταλούς. Είναι βέβαιος για ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα και πρόκριση στους «16» του Europa League.

«Η Αταλάντα χρειάζεται ισοπαλία, εμείς έχουμε ντεσαβαντάζ. Είμαι πεπεισμένος, πιστεύω πραγματικά ότι αύριο θα κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με την παρουσία των φιλάθλων μας θα είμαστε πολύ δυνατοί και θα νικήσουμε» σημείωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης τη Μίντιλαντ, στον επαναληπτικό της ήττας με 1-0 στη Δανία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει για τη σημασία του αγώνα.

«Είναι μια σημαντική ευκαιρία για εμάς, για τον σύλλογο, να έχουμε μια καλή εμπειρία πιο μακριά στην Ευρώπη, οπότε όλοι είναι προετοιμασμένοι να τα δώσουν όλα, με πολλή θέληση, να πετύχουμε αυτή την πρόκριση» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Τσούμπα Άκπομ για το παιχνίδι της Τούμπας, καθώς ο Άγγλος φορ αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected