Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Αστέρας Τρίπολης – Άρης απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Ένα πολύ σημαντικό ματς (μετά και την αφαίρεση βαθμών του ΠΑΣ Γιάννινα) προσφέρει απόψε στους ποδοσφαιρόφιλους το “Barok” Coffee-Bar!

Ο Αστέρας Τρίπολης με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα με τους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα (από το πειθαρχικό της Λίγκας) σε περίπτωση που νικήσει το Σάββατο τον Άρη μπαίνει στα play offs. Επίσης εάν δικαιωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα ο Αστέρας για να μπει στα play offs θα θέλει τη νίκη και να μην νικήσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό. Ο λόγος ότι υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες: διπλή (με τον ΟΦΗ), τις τριπλές και ακόμα και σε τετραπλή ισοβαθμία στους 38 βαθμούς (με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ). Βέβαια τα πάντα θα ανατραπούν εάν δικαιωθεί μέσω του CAS ο Άρης και πάρει πίσω τους έξι βαθμούς του.

Ο Αστέρας από τη μεριά του δεν θα βγάλει αποστολή. Γυρίζουν ο Χριστόπουλος και ο Ριέρα (θα είναι αποστολή αν και προερχόμενος από τραυματισμό). Επίσης επανέρχονται οι Ρετζίς, Μουνάφο και Σόνι που είχαν τιμωρία.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Γκάμα, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Μάνο. Ο Πορτογάλος επιθετικός επιστρέφει έπειτα από διάστημα δύο εβδομάδων κι έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στην αποστολή είναι και ο Σέικ Ντουκουρέ καθώς ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας έπειτα από τη θλάση που υπέστη.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Μάνος έχει ένα χτύπημα στο πόδι, δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί κι έτσι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς και Ντουκουρέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected