Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και οι αγώνες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή η 25η αγωνιστική της Super League.

Το μεγαλύτερο ματς διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Εντός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ απέναντι σε ΟΦΗ και Ιωνικό αντίστοιχα.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η σημερινή μέρα είναι…λουκούμι για τους ποδοσφαιρόφιλους και το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20) αποτελεί μια σούπερ επιλογή για να παρακολουθήσετε άνετα τους σπουδαίους αγώνες!

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκινάει στην Τούμπα στις 17:15 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι «ασπρόμαυροι» μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μίντιλαντ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στους Νικαιώτες, οι οποίοι αισθάνονται αρκετά ασφαλείς μετά τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις 19:30 στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από τον αποκλεισμό από την Αταλάντα θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας που έχουν από τον δεύτερο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ ο οποίος έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές για την είσοδο στα play offs.

Την ίδια ώρα (19:30) στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική και έπεσαν στην 5η θέση βάζοντας σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στα play offs. Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» που είναι σταθερά στην 3η θέση σημείωσαν νίκη ηρεμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να «χτίσουν» ψυχολογία και νοοτροπία τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στο μεγάλο ματς που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ.

17.15: ΠΑΟΚ – Ιωνικός
19.30: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
19.30: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected