Super League 1

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας

Η έκτη διαδοχική ήττα του ΠΑΣ Λαμία, που τον έφερε στην προτελευταία θέση της Super League μία αγωνιστική πριν να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, οδηγεί στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Έλληνας προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «κυανόλευκων», τους οποίους είχε αναλάβει το Δεκέμβριο του 2020 και τους οδήγησε στην παραμονή.

Όπως αναφέρει το starsports, αντικαταστάτης του Γρηγορίου αναμένεται να είναι ο Τζιανλούκα Φέστα, που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός μέχρι πρότινος καθοδηγούσε τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ είχε και δύο θητείες στη Λάρισα. Μάλιστα θα γίνει ο πρώτος ξένος προπονητής που θα πάρει το χρίσμα από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ως προπονητής έχει ακόμη εργαστεί σε Κάλιαρι, Λουμετζάνε και Κόμο.

Ο Φέστα έκανε σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής, παίζοντας στις Κάλιαρι, Ίντερ (κατέκτησε το κύπελλο UEFA), Ρόμα και στις αγγλικές Μίντλεσμπρο και Πόρτσμουθ.Βοηθός του Φέστα θα είναι ο Θοδωρής Αντωνόπουλος, γυμναστής ο Σάκης Παντελίδης και προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Φίλιππος Μπολοβίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected