Κατηγορίες
Διάφορα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με τα εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής.

Το ντεμπούτο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, στον πάγκο της ΑΕΚ, συνδυάζεται με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Νωρίτερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Και απόψε λοιπόν το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στη Βέροια) έχει την τιμητική του και αναμένεται να κάνει ένα ακόμη sold-out για τα δύο αποψινά παιχνίδια!

Στο Καραϊσκάκης και στο ΟΑΚΑ στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η 17η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις: Ολυμπιακός – Αστέρας στις 7 και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 8:30.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να διατηρήσει ή και να αυξήσει το +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, για να ξεκουράσει τους πιο επιβαρυμένους παίκτες του και να τους έχει φρέσκους εν όψει της συνέχειας σε πλέι οφ και Κύπελλο. Ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Χερόνιμο Μπαράλες.

Στην ΑΕΚ, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Αργύρη Γιαννίκη και θα έχει πολύ δύσκολο ντεμπούτο στο ντέρμπι των Δικεφάλων. Σιμάνσκι και Μισελέν τέθηκαν στη διάθεση του νέου προπονητή της Ένωσης, ενώ οι Στάνκοβιτς, Λε Ταλέκ, Γέφτιτς και Γαλανόπουλος θα είναι απόντες.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στο ΟΑΚΑ την επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Άρη και Ιωνικό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε στη Θεσσαλονίκη τους Ζίκοβιτς, Μίτριτσα και Ολιβέιρα, όμως υπολογίζει και πάλι Άκπομ και Μουργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected