Super League 2

Νίκη στον “τελικό” για τον Καραϊσκάκη, 1-0 τη φορμαρισμένη Καλλιθέα

Τη σπουδαιότερη φετινή του νίκη πέτυχε ο Καραϊσκάκης, πριν λίγη ώρα, στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Καλλιθέα, ξεφεύγοντας μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αρτινή ομάδα όσο άντεχε ήταν ανώτερη από τους φιλοξενούμενους, που παρ’ ότι βρίσκονται κοντά στη κορυφή, δεν επιβεβαίωσαν τη βαθμολογική τους θέση με την εικόνα τους στο γήπεδο.

Αντίθετα, ο Καραϊσκάκης, που έχει αναμορφωθεί από τον Κώστα Φραντζέσκο, που πραγματικά παίρνει το 100% από το ρόστερ που έχει στα χέρια του, αν και κουράστηκε, έχοντας τις σημαντικές ελλείψεις των Δερμιτζάκη και Ναζίμ στα χαφ, κατάφερε να κρατήσει το γκολ του Ντοναλντόνι ως το τέλος και να πάρει μια σπουδαία νίκη.

Ενδεικτικό της διαχείρισης του έμπειρου κόουτς στο ρόστερ του, είναι πως ο Πορτογάλος Νασιμέντο έκανε το ντεμπούτο του μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, χρησιμοποιήθηκε και ο νεαρός Ζιώβας, ενώ στη στιγμή της αντικατάστασης του Γαλεάδη, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή, ο κόουτς Φραντζέσκος αλλά και βοηθός του Ηλίας Κώτσιος, έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, γνωρίζοντας τη δύσκολη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή εκείνη τη στιγμή, από τις παραστάσεις σε υψηλότατο επίπεδο που διαθέτουν αμφότεροι.

Κορυφαίοι για την ομάδα της Άρτας, ο σκόρερ Ντοναλντόνι, ο εξαιρετικός για ακόμα ένα ματς Λάζαρεβς, καθώς και οι Φαν Ίπερεν και Πριόνας, που “έσβησε” τον Μουνιέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι υστέρησαν, ενώ για την Καλλιθέα, εξαιρετικός ήταν ο Μπουλούλης που πάλευε μόνος στο κέντρο με όλους, όμως δεν ήταν αρκετός.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Κώστας Φραντζέσκος) : Λάζαρεβς, Φαν Ιπερεν, Πριόνας, Γιαννιώτης, Μερτύρης, Βαφειάδης (91′ Νασιμέντο), Πέδρο Ροντρίγκες (60′ Γαλεάδης – 89′ Ζιώβας), Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Κορέλας (60′ Νταλακούρας), Ντοναλντόνι

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος) : Στρέζος, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος (53′ Χατζηδίμπας), Τσιντώνης (46′ Ντεμέτριους), Μπουλούλης, Βασιλούδης, Ιωάννου (66′ Μαρουκάκης), Κυνηγόπουλος (53′ λ.τρ. Χασαμπέγκοβιτς), Μουνιέ (66′ Κοστίκα), Βογιατζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected