Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Έπεσε και το τελευταίο…κάστρο στη Γ Εθνική!

Με γκολ του μόνιμα αναπληρωματικού Γιώργου Χριστοφορίδη, η Αλεξανδρούπολη νίκησε την Τετάρτη στο “Φώτης Κοσμάς” τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0, γκρεμίζοντας και το τελευταίο αήττητο «κάστρο» της Γ’ Εθνικής, και παράλληλα όλων των εθνικών κατηγοριών.

Η ομάδα του Ευόσμου ήταν η μοναδική αήττητη σε όλους τους ομίλους, αλλά και σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, αφού τρεις μέρες νωρίτερα είχε ηττηθεί και ο Ολυμπιακός από τον Άρη στη Super League.

Τώρα ο Αγροτικός Αστέρας, πρωτοπόρος στον Α’ όμιλο, μπήκε σε ένα γκρουπ έξι ομάδων, που έχουν μια ήττα. Είναι ακόμα ο ΑΟ Υπάτου (Γ’ όμιλος), η Ηλιούπολη (Ε’ όμιλος), η Προοδευτική (ΣΤ’ όμιλος), το Ρουφ και ο ΑΟ Πόρου (Ζ’ όμιλος).

Τα αήττητα των τελευταίων ετών

Πέρσι έξι ομάδες ολοκλήρωσαν αήττητες το πρωτάθλημα ενός γύρου, λόγω πανδημίας, αλλά από αυτές (Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Υπάτου, Πανιώνιος, Θύελλα Ραφήνας και Ζάκυνθος) μόνο η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέμεινε και μετά τα Playoffs της ανόδου.

Το 2019-20, πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω καραντίνας, μόνο ο Πανσερραϊκός και η Επισκοπή δεν είχαν ήττα. Το 2018-19, που τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν κανονικά σε δύο γύρους, δεν υπήρξε αήττητη ομάδα.

Για να βρει κάποιος την τελευταία αήττητη ομάδα στην Γ’ Εθνική, με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί, πρέπει να γυρίσει στο 2013-14, όταν οι Τράχωνες στον Ε’ όμιλο της Γ’ Εθνικής είχαν τερματίσει με 19 νίκες και 9 ισοπαλίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected