Κατηγορίες
Διάφορα

Ο ΣΚΑΪ βρήκε γιατί η Κύπρος έχει φθηνή βενζίνη : Δεν έχει…λεωφορεία! (vid)

Σε ένα μεγάλο λάθος υπέπεσαν το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άρης Πορτοσάλτε, στον… αέρα του ΣΚΑΙ.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» και ενώ ήταν στον αέρα ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου και η Χριστίνα Κοραή, ξεκίνησε η κουβέντα για τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και ειδικά για τα καύσιμα.

Τότε λοιπόν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε το παράδειγμα της Κύπρου στην οποία η βενζίνη είναι πολύ χαμηλότερη από ότι στην χώρα μας, με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει πως «Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί μαζί του.

Ακούγοντας αυτό ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους».

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μία χώρο με τόσο τουρισμό όπως η Κύπρος δεν θα μπορούσε να μην έχει λεωφορεία. Έστω και αν αυτά, τα χρησιμοποιούν ελάχιστοι Κύπριοι… Υπάρχουν όμως.

Δείτε το video ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected