Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς στην ιστορία του ΠΑΟΚ, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Κουβαλώντας την προίκα της Τούμπας (1-0), ο ΠΑΟΚ θα δώσει στο Βέλγιο ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας του με αντίπαλο τη Γάνδη.

Για το λόγο αυτό, το “Barok” καλεί τους θαμώνες αλλά και τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης, να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την κράτηση τους καλώντας στο 2331500919 για να κλείσετε θέση ενόψει του αποψινού (22.00) μεγάλου αγώνα!

Tips: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμελλε να προστεθεί την τελευταία στιγμή στη λίστα των απόντων. Μια λίστα που μετρά «βαριά» ονόματα καθώς Αντρίγια και Κούρτιτς μπήκαν λόγω καρτών στα… πιτς ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης καλείται να δώσει το δικό του αγώνα μετά από έναν «σκληρό» τραυματισμό. Αλλά εν τέλει ο μόνος που δεν στάθηκε στις απουσίες του ΠΑΟΚ ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλοντας να… αντιστρέψει μέσα από τις δηλώσεις του το κλίμα, εστιάζοντας στο γκρουπ, στο σύνολο, στο «εμείς».

Και με εκείνους που έχει στη διάθεσή του, καλείται για τη «μάχη» στο Βέλγιο. Και με την συμπαράσταση 1.000 και πλέον φιλάθλων του στη Γάνδη, θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη, φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του σε προημιτελικό διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P