Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άχθος Αρούρης : “Το ματς στη Μέση έγινε κανονικά, αν και το γήπεδο ήταν βούρκος. Στο Ροδοχώρι γιατί όχι;” (vid)

Ποστάρισμα με καταγγελία από τον Άχθο Αρούρη, που δημοσίευσε βίντεο από το γήπεδο του Ροδοχωρίου, την ημέρα που θα διεξαγόταν ο αγώνας κόντρα στον τοπικό ΓΑΣ.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, φίλος της ομάδας που δεν είχε ενημερωθεί για την αναβολή του αγώνα, βρέθηκε στο γήπεδο και κατέγραψε την κατάσταση του, όπως επίσης και το ότι (σύμφωνα με το βίντεο) δεν υπήρχαν χιόνια ούτε στα παρακείμενα χωράφια.

Θυμίζουμε πως μία μέρα πριν, το sportsup.gr έλαβε φωτογραφίες από το γήπεδο το οποίο φαίνεται πως είναι καλυμμένο με χιόνι.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε το πότε γίναμε αποδέκτες των φωτογραφιών :

Στην ανάρτηση τους, οι άνθρωποι του Άχθου Αρούρη παραθέτουν και φωτογραφίες από τον τελευταίο αγώνα στο γήπεδο της Μέσης, όπου ο αγωνιστικός χώρος έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από τη νεροποντή.

δείτε μία εξ αυτών και παρακάτω την ανάρτηση με το βίντεο από το Ροδοχώρι :

“Ο αγώνας του Σαββάτου στην έδρα του Ροδοχωρίου αναβλήθηκε λόγω του παγωμένου και ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου, όπως μας ενημέρωσαν το πρωί.

Κάποιοι φίλοι της ομάδας μας παρόλα αυτά, βρέθηκαν στο γήπεδο καθώς δεν γνώριζαν για την ματαίωση του παιχνιδιού. Έτσι όταν μάθανε πως αναβλήθηκε, μείνανε έκπληκτοι για την απόφαση αυτή και μας έστειλαν ένα βίντεο από το γήπεδο. Ακόμη και ένας τυφλός μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα του.

Υπήρξε αρμόδιος που να έλεγξε το γήπεδο και την καταλληλότητά του ; Ή πήγε ο καντηλανάφτης του χωριού να κάνει την αυτοψία ;

Ή μήπως τελικά έγινε με τον γνωστό, ελληνικό, παραδοσιακό τρόπο, του στυλ σου είπα, μου είπες, ψεκάστε, τελειώσαμε ;

Στο τελευταίο μας παιχνίδι πάντως, το μισό γήπεδο από το νερό που είχε, ήταν σαν το δέλτα του Πηνειού. Παρόλα αυτά, μαζεύτηκαν οι ομάδες κανονικά και οι διαιτητές αποφάσισαν την έναρξη του αγώνα.

Περιμένουμε απαντήσεις λοιπόν για το ποιος αποφασίζει την αναβολή ενός αγώνα και ποια είναι τα κριτήρια της απόφασης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected