Εθνικές Ομάδες

Ισόπαλη η Κύπρος στο Ταλίν

Για τον πρώτο αγώνα παραμονής στην League C του Nations League, Εσθονία και Κύπρος αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, στην A.Le Coq Arena του Ταλίν.

Η πρόκριση και παράλληλα η 4η ομάδα που θα συμπληρώσει τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League θα κριθεί στη ρεβάνς της Λάρνακας, την Τρίτη 29/03/2022 στις 19:00.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδας έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο του Νations League με την Βόρειο Ιρλανδία και το Κόσσοβο.

Η Εσθονία σκόραρε στο 12ο λεπτό με τον Κάιτ όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ η Κύπρος έφτασε κοντά στο γκολ στο 23ο λεπτό όταν το σουτ του Παππουλή σταμάτησε στο δοκάρι του Ίγκονεν. Στο 85ο λεπτό ο Σάπινεν σκόραρε ξανά για την Εσθονία όμως το γκολ ακυρώθηκε και πάλι σωστά ως οφσάιντ.

Συνθέσεις

Εσθονία: Ιγκόνεν, Πασκότσι (80′ Πούρι), Ταμ, Κλάβαν, Μετς, Ογιάμα, Κάιτ, Κρέιντα, Βασίλιεφ, Ανιέρ (72′ Ζενιόφ), Σάππινεν

Κύπρος: Μιχαήλ, Αντωνίου, Χάμπος, Γκόγκιτς, Παναγιώτου, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κάστανος, Παπουλής (92′ Σπόλιαριτς), Πίττας (70′ Χριστοφή), Πιέρος (92′ Κακουλής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected