Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ματς-τελικός για τη Veria Ladies, μια ανάσα από τον τίτλο και την άνοδο!

Μεγάλη μέρα η Κυριακή (27/3) για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ημαθίας, που βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο της στη Β Εθνική.

Ούτε δύο χρόνια από την ίδρυση της, ο ΓΠΣ Βέροια (ή Veria Ladies όπως είναι ευρέως γνωστό) υποδέχεται τον Απειρωτάν Ανατολής, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν ένας βαθμός στην κορυφή, όμως το σύνολο του Γιώργου Μυλωνά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η νίκη είναι αυτοσκοπός γι αυτό και η διοίκηση του συλλόγου απηύθυνε κάλεσμα για τον σπουδαίο αγώνα, που έχει ώρα έναρξης 16.00

Αναλυτικά :

“Σας έχουμε μια εξαιρετική πρόταση για την Κυριακή το μεσημέρι!

Στις τέσσερις (16.00) η ώρα ακριβώς, στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι γυναικών, στο οποίο κρίνεται η άνοδος!

Και προσέξτε, όχι σε κάποιο τοπικό πρωτάθλημα (αυτό ακόμη δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο γυναικών) αλλά στη Β Εθνική!

Κι όμως, αυτό κατάφεραν φέτος τα απίθανα κορίτσια του ΓΠΣ Βέροια, που την Κυριακή 27/3 και ώρα 16.00 υποδέχονται τον Απειρωτάν Ανατολής, για τον “τελικό” της φετινής σεζόν.

Με νίκη, η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά βρίσκεται και μαθηματικά στη Β κατηγορία, καθώς (έχοντας και ένα ματς λιγότερο) θα έχει διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη θέση.

Θεωρούμε λοιπόν πως σας δώσουμε ένα πολύ καλό κίνητρο για να απολαύσετε έναν σπουδαίο αγώνα αλλά και να χειροκροτήσετε από κοντά τα κορίτσια, που περιμένουν με τεράστια αγωνία το μεγάλο αυτό ματς!

Όσο για τον γράφοντα τούτο εδώ το άρθρο; Δεν φαντάζεστε τι σας περιμένει κορίτσια όταν με το καλό κερδίσετε την Κυριακή!

Viral στο πανελλήνιο!

Κάντε το εσείς και εμείς εδώ είμαστε…

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής ορίστηκε ο κ. Γιώργος Λαμπρίδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους Κυριάκο Παρούτογλου και Μαρία Σιώνη από την ΕΠΣ Πέλλας.”

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής :

Κέρκυρα – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Veria Ladies – Απειρωτάν Ανατολής
Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κοίλων Κοζάνης

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Veria Ladies 7 6 0 1 31 11 20 18
2 Απειρωτάν Ανατολής 8 5 2 1 27 14 13 17
3 Αμαζόνες Θεσπρωτίας 8 4 0 4 18 19 -1 12
4 Κεραυνός Θεσπρωτ. 8 2 2 4 11 16 -5 8
5 Κέρκυρα 8 2 1 5 18 19 -1 7
6 Κοίλων Κοζάνης 7 1 1 5 11 37 -26 4

*ΠΑΟ Κοίλων και Veria Ladies έχουν από ένα ματς λιγότερο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected