Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση με τρία γκολ για την Πορτογαλία, τα Σκόπια “πέταξαν” εκτός την Ιταλία!

Τέσσερα παιχνίδια για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ περιελάμβανε σήμερα το πρόγραμμα, με τη μεγάλη έκπληξη να έρχεται από το Renzo Barbera του Παλέρμο.

Τα Σκόπια, με γκολ του Τραϊκόφσκι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πέταξαν εκτός Μουντιάλ την Ιταλία, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού!

Η ομάδα του Μπλαγκόια Μαλέφσκι “κοίμισε” τη Σκουάντρα Ατζούρα, που ναι μεν έχασε ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα, όμως έπεσε στην…παγίδα των Σκοπιανών.

Οι γείτονες μας θα βρουν αντιμέτωπη την Πορτογαλία, που έκαμψε την αντίσταση των Τούρκων, χάρη στα γκολ των Οτάβιο, Ζότα και Νούνιες. Η ομάδα του Στέφαν Κουντζ μείωσε με τον Γιλμάζ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 52′ αλλά ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε πέναλτι.

Στον τελικό των μπαράζ θα βρίσκεται και η εξαιρετική Ουαλία, με MVP τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Οι Αυστριακοί μείωσαν σε 2-1 με τον Σάμπιτσερ και απείλησαν με την ισοφάριση, όμως οι Ουαλοί θα βρεθούν σε μια ακόμη πρόκληση στην ιστορία τους.

Για την πρόκριση στο Μουντιάλ θα αντιμετωπίσουν τη Σουηδία, που με… χρυσό γκολ του Κουάισον στην παράταση (110′), απέκλεισε την Τσεχία και θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο Μουντιάλ κόντρα στην Πολωνία του Κριχόβιακ.

Τα αποτελέσματα :

Ιταλία – Σκόπια  0-1
Πορτογαλία – Τουρκία  3-1
Ουαλία – Αυστρία  2-1
Σουηδία – Τσεχία  1-0 παρ

Η τελική φάση :

Πορτογαλία – Σκόπια
Ουαλία – Σκωτία ή Ουκρανία
Σουηδία – Πολωνία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected