Κατηγορίες
Αθλήματα

Οι πανηγυρισμοί του Ζαφειράκη για την παραμονή και η φανατική φίλη από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ! (vids)

Την παραμονή του στην Handball Premier πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος επικράτησε με 38-15 της Σαλαμίνας.

Τα μέλη της ομάδας φωτογραφήθηκαν, μετά από την λήξη του παιχνιδιού, με λευκά μπλουζάκια, τα οποία ανέγραφαν το σύνθημα: «Mια ομάδα, μια πόλη, μια οικογένεια / Ήρθαμε, για να μείνουμε, Handball Premier 2022-23».

Μαζί με την ομάδα πανηγύρισε και μία (πολύ καλή) φίλη, πλέον, του Ζαφειράκη προερχόμενη από την βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η οποία φιλοξενείται από φίλη της στην Νάουσα. Η ίδια θέλησε να αγοράσει εισιτήριο, για να μπει στο γήπεδο, όμως οι άνθρωποι του Ζαφειράκη τής επέτρεψαν να παρακολουθήσει το παιχνίδι, δίχως αντίτιμο.

Ωστόσο, εκείνη επέμεινε να καταβάλλει ένα ποσό, προκειμένου να βρεθεί στις κερκίδες και ρώτησε, έτσι, πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο διαρκείας, για να ενθαρρύνει και την προσπάθεια του σωματείου. Αφού υπεύθυνος του Ζαφειράκη τής απάντησε «40 ευρώ», η γενναιόδωρη φίλη των Ναουσαίων ζήτησε… 10 εισιτήρια διαρκείας, πλήρωσε 400 ευρώ (!) και… μάλλον μπορεί να κάθεται… οπουδήποτε θέλει και την επόμενη σεζόν. Βεβαίως, είχε το δικαίωμα να πανηγυρίσει και εκείνη εντός αγωνιστικού χώρου με την ομάδα, με την οποία σήμερα γνωρίστηκε, φορώντας το λευκό μπλουζάκι!

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected